Lørdag d. 31. august 2019, Kl. 09:00 til kl. 16:00

Velkommen til årets sogneudflugt, som går til Ringsted! Vi mødes ved Mosede Kirke kl. 9.00 og kører i bus til Ringsted, hvor vi mødes af en lokal guide, Elmo Hansen.
Elmo ved en masse om Ringsted og byens historie. Han viser os rundt og deler ud af sin viden krydret med gode historier.
Denne del af turen slutter ved Sankt Bendts Kirke, hvor den lokale kirketjener tager over, og giver os rundvisning i den store gamle kirke. Næst efter Roskilde Domkirke er Sankt
Bendts Kirke den kirke, der indeholder flest kongegrave.

Efter begge rundvisninger kører vi gennem den smukke sjællandske natur til traktørstedet ”Malerklemmen” ved Borup, hvor vi spiser frokost. Der vil være mulighed for en lille vandretur i den smukke natur samt måske lidt indkøb i ”Malerklemmens” butik, som
har forskellige thesorter, bolcher m.m., inden vi kører hjem.
Vi forventer hjemkomst ved Mosede Kirke ca. kl. 16.00. Deltagelse i turen koster 200,- kr. Heri er inkluderet både bustur og frokostplatte inklusiv én genstand.

Billetter til turen kan købes ved personlig henvendelse på Mosede Kirkes kontor i august måned. Kontoret har åbent tirsdage og fredage kl.10-13, torsdage kl.14-16.