Begivenheden har allerede fundet sted.

Opera for børn - Er Gud hjemme?

Fredag d. 16. marts 2018, kl. 16:30
Mosede Kirke

Er Gud hjemme?

Opera på dansk for børn og deres familier i Mosede Kirke.

Hvis kirken lukker, hvor går Gud så hen? Hvad er det, man kan inde i en kirke og hvor kan man finde det, hvis man ikke kan komme i en kirke?

Mød kirketjeneren Lucy, som også er en falden engel, der ønsker sine vinger tilbage. Og mød tre mænd, der dukker op i kirken: arkitekten Per Kash, gospelsangeren Baldo Zarr, og sushikokken Mel Chi Horr, der alle har meninger om, hvad kirken skal bruges til.

”Operaen i midten” kommer til Mosede Kirke med professionel opsætning, fantastiske sangere og skuespillere. En spændende historie, som netop har hjemme i kirken.

Kom og få en times teater og opera, fortælling og sang med dine børn eller børnebørn!